Δευτέρα 30 Μαΐου 2011


Σώθηκε από σοβαρή ασθένεια αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της συζύγου του!

Ο Tony Wakeford, δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του όταν της αποκάλυψε πως την είχε απατήσει με την καλύτερή της φίλη, πριν από 43 χρόνια.

Ο Wakeford έπασχε...
από μία βαριά ασθένεια και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί διαβεβαίωναν τη σύζυγό του, Patricia Wakeford, πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη. Δεν παρουσίαζε καμία βελτίωση και πίστευαν πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν το τέλος.

Η Patricia βρισκόταν στο πλευρό του άνδρα της, φροντίζοντας τον και δίνοντάς του κουράγιο. Ήξερε και ο ίδιος τη σοβαρότητα της κατάστασής του και αποφάσισε να προβεί σε μία εξομολόγηση, η οποία όπως φάνηκε αργότερα, θα τον ''σκότωνε''. Άνοιξε την καρδιά του στη γυναίκα του και της είπε πως στην αρχή του έγγαμου βίου τους την είχε απατήσει με την καλύτερή της φίλη.

Πίστευε ότι θα πεθάνει και ήθελε να τον συγχωρήσει για την αμαρτία του. Για κακή του μάλλον τύχη, τις επόμενες μέρες η υγεία του σημείωσε μία θεαματική ανάκαμψη και οι γιατροί του επέτρεψαν να επιστρέψει σπίτι του.

Θανάσιμη εκδίκηση...

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, όμως είχε λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο. Το αίσθημα της προδοσίας και της αδικίας φώλιαζε όλο και πιο βαθιά στην ψυχή της Patricia που φρόντιζε καθημερινά τον αδύναμο άνδρα της.

Η δυσαρέσκειά της εκδηλώθηκε πέντε χρόνια αργότερα, όταν κατά τη διάρκεια ενός καυγά του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της στο δικαστήριο, η Patricia άκουσε ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο που της θύμισε την απιστία του συζύγου της και άρχισε να τον ρωτά ''Γιατί το έκανες;'' ''Γιατί με απάτησες;''.

Τότε εκείνος, σύμφωνα με τη σύζυγο, της φώναξε δυνατά να πάψει να μιλάει και κατευθύνθηκε προς το μέρος της με βίαιες διαθέσεις, σπρώχνοντάς την από τους ώμους. Για να προστατευθεί πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον προειδοποίησε λέγοντας του ''Μην το κάνεις αυτό σε μένα''.

Τότε ήταν που ξεκίνησε η πάλη, ο Tony γινόταν όλο και πιο αδύναμος, ώσπου σωριάστηκε στο κρεβάτι χάνοντας τις αισθήσεις του μετά από μία μαχαιριά στο στήθος.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως πέθανε από αυτό το τραύμα στην καρδιά, ενώ βρέθηκαν σημάδια στα χέρια και στα πόδια του.

Η κατηγορούμενη κλαίγοντας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον έρωτα της ζωής της, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν 17 ετών.

Η δίωξη επιβεβαίωσε την υπολογισμένη χρήση του μαχαιριού, αποδεικτικό στοιχείο ότι η γυναίκα είχε συσσωρευμένο θυμό που σιγόβραζε μέσα της για πολλά χρόνια.

.................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου