Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Dominique Strauss Kahn-Τα πάθη πληρώνονται


Dominique Strauss Kahn-Τα πάθη πληρώνονται
Αν έχετε παρακολουθήσει τα Wikileaks οι
από τον Karl Heinz Ottinger
Karl Heinz Ottinger







Να λοιπόν που ο Νο 1 του ΔΝΤ βρέθηκε …χειροπεδάτος και καγκελάτος!
Ο Dominique Strauss Kahn γεννήθηκε στις 25/4/1949 ώρα 11:10 σε ένα προάστιο του Παρισίου. Ταύρος με Ωροσκόπο στο Λέοντα και επτά γωνιακούς πλανήτες, βρέθηκε από κορυφαίος υπουργός με «δυσμενή μετάθεση» στο ΔΝΤ, μια θέση που ο ίδιος επεδίωξε να εκμεταλλευτεί ώστε να επιστρέψει στην Γαλλική πολιτική σκηνή αλλά αυτήν την φορά ως «ένοικος» του μεγάρου των Ηλυσίων.
Ωστόσο, τουλάχιστον ο Ουρανός είχε διαφορετική άποψη και περνώντας πάνω από την γενέθλια Σελήνη στον 9ο οίκο, έβγαλε στη φόρα όλα αυτά που ήταν από καιρό γνωστά για τον «άτακτο» Πρόεδρο και «πετυχαίνοντας» την μεγάλη ανατροπή.
Με τα κλασσικά κριτήρια, η συγκεκριμένη αστρολογική ακολουθία είναι υπέρ του δέοντος σαφής:
Απρόβλεπτο περιστατικό στο εξωτερικό, ενδεχομένως και εμπλοκή με τον νόμο, με την συμμετοχή μιας γυναίκας. Η Σελήνη μάλιστα συγκυβερνά τον 12ο οίκο και ο Ουρανός τον 7ο, δημιουργώντας έτσι μια ενεργειακή αλυσίδα με κρίκους, την δικαστική αντιπαράθεση (7ος) και τις κρυφές ή παράνομες πράξεις (12ος).
Αλλά και ο διελαύνων Δίας πάνω στον γενέθλιο Άρη στον 10ο οίκο δείχνει μια υπόθεση που λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.
Κι επειδή ο γενέθλιος Ουρανός απέχει μόλις λίγα λεπτά από την ακμή του 12ου οίκου, συν την διέλευση του Κρόνου πάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 4ο βλέπω τον Strauss Kahn να γράφει ύστερα από πολλά χρόνια τα απομνημονεύματα του υπό τον τίτλο «Το Μνημόνιο ενός φυλακισμένου»!
kahn-sex


Η αλήθεια από μια άλλη οπτική

Οι προθέσεις του κ Strauss Kahn για την Γαλλική Προεδρία δεν εξυπηρετούσαν πολλούς. Δύο εξ αυτών ήταν οι Σαρκοζί και Ομπάμα. Ο Δομίνικος ως Πρόεδρος του ΔΝΤ γνώριζε εκ των έσω την παθογένεια των οικονομικών της Αμερικής και θα μπορούσε να «παίξει» ανάλογα. Ο Σαρκοζί από την άλλη θα …γουστάριζε πολύ μια ανανέωση της Προεδρικής του θητείας.

Αν έχετε παρακολουθήσει τα Wikileaks οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν για αυτούς που ενδιαφέρονται από την κατάσταση της υγείας τους μέχρι πόσες πλαστικές έχουν κάνει αλλά και ποιες είναι αδυναμίες τους.

 read more

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/5767-Dominique-Strauss-Kahn-Ta-pathh-plhrwnontai
..................................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου