Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Aανακτισμένοι με τα κινητά τους οι «Αγανακτισμένοι»!




Αγανακτισμένοι ήταν την Τετάρτη οι «Αγανακτισμένοι», που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μέσω κινητού από το Σύνταγμα όπου διαδήλωσαν με..... τους δικούς τους ανθρώπους και δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα.

Τα σενάρια για τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν πολλά, όμως σήμερα η Ένωση Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας, με ανακοίνωση της εξήγησε ότι αυτό συνέβη «λόγω της μεγάλης πληθυσμιακής συγκέντρωσης καθώς και της εξαιρετικά αυξημένης τηλεπικοινωνιακής ζήτησης».

«Το χθεσινό φαινόμενο τοπικής συμφόρησης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυξημένη χρήση υπηρεσιών δεδομένων -όπως MMS και πρόσβαση στο Internet- από το συγκεντρωμένο πλήθος. Οι υπηρεσίες αυτές καταλαμβάνουν αυξημένη χωρητικότητα στο δίκτυο κινητών επικοινωνιών σε σύγκριση με τις υπηρεσίες φωνής και απαιτούν ιδιαίτερα πυκνό δίκτυο σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των χρηστών», προσθέτει.

ΠΗΓΗ:www.star.gr
...........................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου