Σκέψου πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα της ζωής σου. Είσαι ικανοποιημένος από όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα? Αν όχι, τότε από αύριο πρέπει να αλλάξεις ...

Σκέψου λοιπόν πως ξαφνικά "φεύγω" ! Δεν θα με ξαναδείς και δεν θα ξέρω καν τι ήσουν για μένα, τι σκέφτηκες για μένα. Και εσύ δεν θα έχεις την ευκαιρία να μου τα πεις αυτά ξανά.
Δεν θα είναι άδικο για μένα ? Για εσένα ? Για εμάς...
Η ζωή είναι απρόβλεπτη μωρό μου γι'αυτό πρέπει να την ζούμε όχι να μας ζει!!!!
Άλλοι ζητούν λεφτά, δόξα, καριέρα...εγώ ζητάω μία ώρα στο μυαλό σου να δω τι σκέφτεσαι για μένα, όταν μιλάμε, όταν σου γκρινιάζω, όταν με βλέπεις..και μια ζωή στην καρδιά σου γιατί είναι η πιο υπέροχη από όσες έχω γνωρίσει.

Απόψε θα σε ψάξω στα αστέρια του ουρανού! Ίσως έχεις δίκιο δεν είσαι αστέρι, ίσως έχουν δίκιο, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μα εσύ είσαι πολύτιμος το βλέπω, το νιώθω! Και σε θαυμάζω γι αυτό!!!!
ΥΓ: Ένα φιλί ήθελα να σου κλέψω απόψε, αλλά δεν τόλμησα!!

Να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να αγαπάτε, να χαμογελάτε και να εκφράζεται τα συναισθήματα σας καθημερινά με λέξεις και με πράξεις! Κανένας δεν κουράστηκε ποτέ να ακούει ότι τον αγαπάνε =)


.....................................................................................................................................................................