Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Athens Fringe Festival 2011: Η Αθήνα πρέπει να είναι ευτυχισμένη


Το τρίτο Athens Fringe Festival με σταθερό μότο «Η πόλη μας ανήκει» θα διεξαχθεί από τις 20-26 Ιουνίου 2011 στην Τεχνόπολη, στο Βρυσάκι, στο @Ρουφ χώρο πολιτισμού, στο θέατρο Eliart, σε συνεργαζόμενους χώρους και στους δρόμους και τις πλατείες σε πολλές ευαίσθητες περιοχές της Αθήνας.


Ένα πραγματικό ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο και στην πόλη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του internet (www.fringefestival.gr) αλλά και σε όλα τα καταστήματα Public. Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος, χωρίς κριτική και χωρίς φραγμούς.

Νέοι καλλιτέχνες Έλληνες και ξένοι, φοιτητές, νέοι που επιστρέφουν από τις χώρες που σπουδάζουν, στο χορό, στη μουσική, στο θέατρο φέρνουν νέα δεδομένα και νέες τάσεις από τις άλλες σύγχρονες πόλεις. Happenings, installations, performances, street theater, συνεργασίες κινήσεων πολιτών, συλλόγων, Μ.Κ.Ο. και δράσεις που στόχο έχουν την αλληλεπίδραση με το χώρο και τους περαστικούς, την καλλιτεχνική και ακτιβιστική χαρτογράφηση της πόλης, τη συνάντηση της Τέχνης με τη Δράση, θα βρουν το χώρο τους στο Athens Fringe Festival. Με εθελοντές στο οργανωτικό κομμάτι. Από την πόλη για την πόλη. Από φτασμένους και πρωτοεμφανιζόμενους. Από Έλληνες και ξένους. Από επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Mε απλότητα που γοητεύει.

Το τρίτο Athens Fringe Festival ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Απριλίου από το Βρυσάκι, με ένα Open Day: Ο πρόεδρος του φεστιβάλ και η ομάδα της διοργάνωσης επίσημα παρουσίασαν τους στόχους τους και συναντήθηκαν με καλλιτέχνες και ομάδες κοινωνικής δράσης που θα αποτελέσουν τον πυρήνα και του φετινού φεστιβάλ.

 http://entertainment.in.gr/html/ent/285/ent.104285.asp
.....................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου