Πέμπτη 28 Απριλίου 2011


Κέιτ Μίντλετον - Βιογραφικό


Κέιτ Μίντλετον

Ημερομηνία Γέννησης:
9 Ιανουαρίου 1982

Η παραμυθένια ιστορία της Κέιτ Μίντλετον που κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Γιατί είναι διάσημη;
Ο έρωτας της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την οδήγησε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Άραγε θα είναι η επόμενη βασίλισσα;

Η Κέιτ Μίντλετον εκπληρώνει το όνειρο κάθε απλής κοπέλας - που προέρχεται από οικογένεια εκατομμυριούχων βέβαια- που την ερωτεύται ο πρίσκιπας και γίνεται πριγκίπισσα. Ό,τι κι αν έχει κάνει μέχρι σήμερα, είναι γεγονός πως από εδώ και πέρα όλοι θα την γνωρίζουν για ένα πράγμα ως τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η σπίθα άναψε ανάμεσα τους όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είδε την γλυκιά Κέιτ ήταν στην πασαρέλα μιας επίδειξης μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να πει κανείς σε σχέση με άλλες πριγκίπισσες δεν είναι τόσο όμορφη αλλά ξεχωρίζει όμως για την αίσθηση του γούστου που έχει στο ντύσιμο της και στις εμφανίσεις της. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μεγαλύτερα περιοδικά όπως το Tatler, Vanity Fair και το People την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες.

Εκτός όμως από το άψογο στιλ της, η Κέιτ έχει πολλά ακόμα προτερήματα που την κάνουν ιδανική για μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει σπουδάσει, έχει αθλητικό background, είναι έξυπνη, γλυκιά και υποστηρικτική. Ειδικά το να ανήκεις στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας θέλει γερό στομάχι!

Η Κέιτ Μίντλετον είναι η πρωτότοκη κόρη του επιχειρηματία Μάικλ και της πρώην αεροσυνοδού Κάρολ Μίντλετον. Ο πατέρας της, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στο Αμμάν της Ιορδανίας τον Μάιο του 1984 όταν η Κέιτ ήταν ακόμα δυο ετών.

Επιστρέφοντας το 1986 στην Βρετάνια οι γονείς της επέλεξαν να πάει στο ιδιωτικό σχολειό στο St Andrew's στο Pangbourne. Η οικογένεια Μίντλετον απέκτησε άλλα δυο παιδιά, την Πίπα και τον Τζέιμς. Στα δεκατρία της πήγε για ένα χρόνο στο Βρετανικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της στην ιστορία της τέχνης στο St Andrew's. Εκεί έμελε να γνωρίσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που σπούδαζε γεωγραφία. ΈΌταν ο πρίγκιπας κατάφερε να πάρει την άδεια να νοικιάσει ένα σπίτι εκτός της πανεπιστημιούπολης, επέλεξε την Κέιτ να είναι η μία από τους τρεις συγκατοίκους του.

Το 2005 πήραν τα πτυχία τους και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Ο πρίγκιπας άρχισε την εκπαίδευση στα διάφορα σώματα του στρατού και η Κέιτ  προσπαθούσε να ξεφύγει από τις κάμερες των παπαράτσι που την ακολουθούσαν σχεδόν παντού.

Οι ανασφάλειες της απόστασης έφεραν σύννεφα και ο Ουίλιαμ ένιωθε να ασφυκτιά από την Κέιτ, ενώ εκείνη, με τη σειρά της, τον θεωρούσε πολύ εγωιστή.

Τον Απρίλιο του 2007 χώρισαν ωστόσο ένα χρόνο αργότερα στις 3 Απριλίου του 2008 ο πριγκιπας επέλεξε να της πει πόσο ξεχωριστή είναι γι’ αυτόν με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο: προσγείωσε το ελικόπτερο τύπου Σινούκ με το οποίο έκανε εκπαιδευτική πτήση στον κήπο του πατρικού της.


http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/2011/04/blog-post_7752.html
................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου