Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται ιστορίες στη Θεσσαλονίκη


Πρόσκληση σε όλους όσους νιώθουν παιδιά!

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο ανακαινισμένο Θέατρο Ακροπόλ, ο Διονύσης Σαββόπουλος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με διηγήσεις για μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένες από τη Θεογονία του Ησίοδου.

Στις 16 - 17 Απριλίου ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Σ’ ένα θέατρο τραγουδιών και ζωγραφιστών ονείρων που τιτλοφορείται «Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος». Μαζί με μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές και ξυλοπόδαρους ο σπουδαίος τραγουδοποιός, καλεί όλους όσους νιώθουν παιδιά, «να πάψουν να είναι απλοί θεατές και να μπουν στην ιστορία ώστε να την κάνουν καινούργια».

Για το σκοπό αυτό, ο ίδιος αφηγείται με δικά του λόγια την ιστορία για την αρχή του Κόσμου, τη γέννηση του Χρόνου, τη χρήση της φωτιάς και κάθε δύναμης που ωφελεί ή βλάπτει ανάλογα με τη χρήση της, κι άλλοτε παίζει, κι άλλοτε τραγουδά συνοδεία των δύο κορυφαίων μουσικών, του Σταύρου Λάντσια και του Γιώτη Κιουρτσόγλου από τους «Human Touch», αλλά και του Ευριπίδη Ζεμενίδη. Πλάι τους η χορευτική ομάδα της Σοφίας Σπυράτου. Όλα αυτά με φόντο εντυπωσιακές ζωγραφικές δημιουργίες της Φωτεινής Στεφανίδη που προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη.

.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου