Τετάρτη 13 Απριλίου 2011


 Παρακολούθη​ση Θεατρικής Παράστασης απο σχολή Αστυφυλάκων​.

Τη Τρίτη 12 Απριλίου 2010 και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 21:00΄, οι μαθητές της Σχολής μας, οι εκπαιδευτές με τα μέλη των οικογενειών τους και το διδακτικό προσωπικό, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου» από το θεατρικό εργαστήρι της Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος», στο νέο θέατρο του εργαστηρίου. 
Η παρουσία αυτή, εντάσσεται σ΄ ένα υπηρεσιακό πλάνο περαιτέρω ένταξης της Σχολής Αστυνομίας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, προσδοκώντας ακόμη πιο στενή σχέση με τις τοπικές κοινωνίες του Έβρου.
  Εκφράζουμε, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Δημήτριο ΠΕΝΤΑΦΡΑΓΚΑ για τη παραχώρηση του πολιτιστικού αυτού στολιδιού στο θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος» και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συντελεστές της παράστασης, για την άψογη απόδοση του έργου, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους επαγγελματικούς θιάσους.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

.........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου