Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έλληνας Εκπαιδευτικός από τη Μυτιλήνη βραβεύτηκε στο 8ο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στη Μάθηση



 
Ελληνας Εκπαιδευτικός από τη Μυτιλήνη βραβεύτηκε στο 8ο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στη ΜάθησηΕν μέσω "σκέψεων" για την κατάργηση του μαθήματος της Πληροφορικής στο Λύκειο, Ελληνας Εκπαιδευτικός από τη Μυτιλήνη βραβεύτηκε στο 8ο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στη Μάθηση της Microsoft. Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική στο υπουργείο Παιδείας και να βελτιώσει τη θέση της Πληροφορικής στην Μέση Εκπαίδευση. Σήμερα οι αποφάσεις.
Σήμερα η συντακτική ομάδα του ICTPLUS.GR αποφάσισε ότι το πρώτο θέμα στην Επικαιρότητα πρέπει να είναι η σημαντική διάκριση που πέτυχε Ελληνας εκπαιδευτικός, από τη Μυτιλήνη, στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς που φιλοξενήθηκε στο 8ο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στη Μάθηση της Microsoft. Σε μία περίοδο που επίκεται η θέσπιση θέσης Αναπληρωτή Υπουργού Πληροφορικής το μάθημα της Πληροφορικής κυριολεκτικά "διώκεται" από το Υπουργείο Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με "σκέψεις" και "ιδέες" για την κατάργησή του ή την μετάθεσή του από το Λύκειο στο Δημοτικό. Ετσι η είδηση αυτή δεν μπορεί σήμερα παρά να είναι το πρώτο θέμα της Επικαιρότητας, παραμερίζοντας κάθε άλλο που θα μπορούσε να παρουσιαστεί. Πιστεύουμε ότι θα επικροτήσετε την επιλογή μας. 

...................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου