Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ουρές για να δουν την Κατρίν Ντενέβ


Ουρές καλεσμένων περίμεναν έξω από τους κινηματογράφους «Αττικόν» και «Απόλλων» για να δουν την Κατρίν Ντενέβ στην επίσημη πρεμιέρα του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, που ξεκίνησε χθες το βράδυ με τη νέα της ταινία,«Potiche».

«Είναι μια κωμωδία. Ελπίζω να σας αρέσει και να περάσετε καλά. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι ανάμεσά σας», είπε η απαστράπτουσα Γαλλίδα σταρ στο κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το «Αττικόν». 

 Την έναρξη της διοργάνωσης παρουσίασε ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καλώντας διαδοχικά στη σκηνή τη διευθύντρια του φεστιβάλ, Κατρίν Σιάρ, τον πρέσβη της Γαλλίας, Κριστόφ Φαρνό (ευχαρίστησε την παρούσα στην αίθουσα κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Θόδωρο Αγγελόπουλο), την Αννα Μουγκλαλίς (ανάδοχο του φεστιβάλ) και τέλος την Κατρίν Ντενέβ, με συνοδό τον διανομέα του «Potiche», Τάκη Βερέμη. Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και ο υπ. Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

www.ethnos.gr...

http://amanpoiare.blogspot.com/2011/04/blog-post_8817.html
................................................................................................................................................................




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου