Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ξάγρυπνος τις νύχτες ο πρίγκιπας William! ΑΘΗΝΑ 02/04/2011


 


Ο πρίγκιπας William παραδέχεται ότι νιώθει εκνευρισμό για τον επικείμενο γάμο του με την Kate Middleton, λέγοντας ότι η τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου τον αφήνει "ξάγρυπνο τις νύχτες".

Ο 28χρονος το παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους στην Βασιλική Αεροπορική Βάση, RAF Valley, στο Άνγκλσι, κοντά στις ακτές της Ουαλίας, όπου υπηρετεί. Ερωτηθείς για το τι ακριβώς είναι αυτό που τον αφήνει ξάγρυπνο, απάντησε: "Το όλο θέμα". "Έλεγα σε όλους ότι έκανα πρόβες πρόσφατα και τα γόνατά μου έτρεμαν από εκνευρισμό", είπε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο περιοδικό People, ο πρίγκιπας William δεν πρόκειται να φορέσει γαμπριάτικη βέρα, ενώ ένα εξαίρετο δαχτυλίδι ετοιμάζεται για τη μέλλουσα πριγκίπισσα. Ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε ακόμα ότι πρόσφατα κατάφερε να διοργανώσει πάρτι εργένηδων μαζί με τον αδερφό του Harry και στενούς του φίλους χωρίς να το αντιληφθεί ο Τύπος.

Ο πρίγκιπας William είναι πιλότος ελικοπτέρου της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της RAF κι όπως λέει ο ίδιος λατρεύει αυτή την "φανταστική" δουλειά.


http://www.nooz.gr/lifestyle/ekneurismo-enopsei-tou-gamou-nio8ei-o-prigkipas-william
........................................................................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου