Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δεν κρατάμε το κλειδί μιας ευτυχισμένης ζωής, έχουμε όμως μερικές πληροφορίες για το πώς να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τα εκεί.

Δεν κρατάμε το κλειδί μιας ευτυχισμένης ζωής, έχουμε όμως μερικές πληροφορίες για το πώς να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τα εκεί.  

      
 1. ευτυχία είναι να είσαι αυτό που θες. Η ευδαιμονία, η ψυχική και σωματική δηλαδή κατάσταση ενός ανθρώπου που ζει σύμφωνα με τις δυνατότητες και τα χαρίσματά του, είναι ένας απώτερος στόχος ζωής για όλους εμάς που επιθυμούμε μια γεμάτη ζωή. Ακολουθήστε αυτό που πραγματικά σας γεμίζει, βρείτε την πληρότητα μέσα από αυτό και θα νιώσετε την ευτυχία.  
       
2. η ευτυχία θέλει σχεδιασμό και προμελέτη. Αν αναλύσετε την καθημερινότητά σας, κατά πάσα πιθανότητα θα απογοητευθείτε με το πόσο λίγα πράγματα που κάνετε σας δίνουν πραγματική ευχαρίστηση. Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε; Αρχίστε από μικρά πράγματα. Αν σας αρέσει να διαβάζετε, αποφασίστε να το κάνετε μισή ώρα κάθε μέρα, αντί να σφουγγαρίσετε την κουζίνα. Αντικαταστήστε συνειδητά μερικές αδιάφορες συνήθειες με άλλες που σας γεμίζουν χαρά και χαλάρωση. Τα αποτελέσματα θα σας συναρπάσουν. 
      
 3. Πάνω απ’ όλα οι φίλοι. Και όταν λέμε φίλοι, εννοούμε εκείνους που όταν είμαστε μαζί, τους ανοίγουμε την καρδιά μας, εκείνους που έχουμε επενδύσει πάνω τους για μια ζωή, εκείνους που δεν θα θέλαμε με τίποτα να χάσουμε, και όχι τους απλούς γνωστούς μας. Ένα μεγάλο κομμάτι μιας ευτυχισμένης ζωής είναι η φιλία. Αν την έχετε, φροντίστε την σαν να μην υπάρχει αύριο.

http://www.nooz.gr
...........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου