Κυριακή 3 Απριλίου 2011


 Μυστικός γάμος πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον;;;


Άφωνοι έμειναν οι λονδρέζοι όταν ξαφνικά είδαν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας μια λευκή άμαξα στην οποία επέβαιναν η νυφούλα Κειτ Μιντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η..... βασίλισσα Ελισάβετ.
Με πολλή δυσκολία πείστηκαν τελικά ότι δεν πρόκειται για το πριγκιπικό ζεύγος και έναν γάμο έκπληξη αλλά για τους σωσίες τους.
Η 22χρονη Τζοντι Μπρέντο από το Εσεξ ένιωσε έστω και για λίγο πριγκίπισσα του παραμυθιού στο πλευρό του δικού της γαλαζοαίματου....του σωσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του 29χρονου Αυστραλού Σάιμον Γουότκινσον.
Εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα της βασίλισσας Ελισάβετ με τη σωσία της.
Και όλα αυτά για την προώθηση ενός βιβλίου σχετικό με το ειδύλλιο μεταξύ της Κειτ και του Ουίλιαμ.
Οι ετοιμασίες πάντως για το γάμο και τη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Δυόμιση ώρες χρειάστηκαν ο πρίγκιπας και η αγαπημένη του για να επιλέξουν τα 14 είδη " καναπέ της μιας μπουκιάς" και τα έξι είδη πάστες που θα προσφερθούν στους περίπου 600 προσκεκλημένους στις 19 αίθουσες επισήμων του Μπακιγχαμ.
ΠΗΓΗ:http://www.star.gr

http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/04/blog-post_1664.html
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου