Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Το ηλεκτρονικό εστιατόριο με τρισδιάστατα πιάτα (video)Θέλετε μια εικονική μπουκιά απ' αυτό που θα φάτε πριν το παραγγείλετε από το μενού; Εδώ και έξι μήνες, ένα ασιατικό εστιατόριο στην περιοχή των θεάτρων του Λονδίνου προσφέρει στους πελάτες του ακριβώς αυτό, προβάλλοντας εικόνες από ρολά του δράκου, μαύρο μπακαλιάρο και άλλα φαγητά απευθείας στα πιάτα των πελατών.Έτοιμοι για την παραγγελία; Απλώς ακουμπήστε αυτό που θέλετε στην οθόνη αφής και το σασίμι θα είναι σε λίγο στο πιάτο σας.

Ο επιχειρηματίας Νόελ Χάνγουικ λέει πως η ιδέα για το εστιατόριο, το «Inamo», του ήρθε πριν από αρκετά χρόνια ενώ έτρωγε σε μια πολυσύχναστη πιτσαρία με τον φίλο του και μελλοντικό συνέταιρό του Ντάνιελ Πότερ. «Προσπαθούσαμε απελπισμένα να τραβήξουμε την προσοχή του σερβιτόρου», λέει ο Χάνγουικ. «Σκεφτήκαμε: δεν θα ήταν θαυμάσιο να μπορούσαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να έχουμε το φαγητό μας;».


<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ENFqP7A_0BI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

http://himaira.blogspot.com/ 
....................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου