Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Οι γυναίκες του Ωνάση



Όπως τις έζησα
Οι γυναίκες του Ωνάση
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Συγγραφέας: Φερούδη - Μουτσάτσου Κική
Εκδότης: 7+Επτά
Μετάφραση: Κουβάς, Δημήτρης
Αριθμός Σελίδων: 431
Έτος Έκδοσης: 06-2011
Βάρος: 0 g

Τίτλος πρωτοτύπου:The Onassis Women

Τιμή Εκδότη: 18,90€
Τιμή biblioasi.gr: 17,01€

Μέσος όρος αστεριών: 
Η γυναίκα που αγάπησε μα δεν μπόρεσε να παντρευτεί, η γυναίκα που παντρεύτηκε μα δεν μπόρεσε να αγαπήσει, η επαναστάτρια κόρη που δεν κατάφερε να ελέγξει και η κτητική αδελφή που έλεγχε τα πάντα.

Στο βιβλίο καταγράφεται η προσωπική ζωή του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, του Αριστοτέλη Ωνάση, και της οικογένειας του όπως την έζησε από κοντά η επί χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέας του Κική Φερούδη-Μουτσάτσου, η οποία εργαζόταν από το 1966 έως το θάνατο του Ωνάση στο ιδιαίτερο γραφείο του, στην οδό Όθωνος, και αργότερα στη λεωφόρο Συγγρού.

"Έζησα εκεί χαρές, αλλά και πολλές λύπες, κι αυτές θέλω τώρα να μεταφέρω στον αναγνώστη. Το κάνω αυτό με αγάπη για όλη την οικογένεια Ωνάση".

Περιέχει πολλές λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Ωνάση με την Μαρία Κάλλας, την Τζάκι, αλλά και τη σχέση του με την πρώτη του σύζυγο Τίνα Λιβανού και την κόρη του Χριστίνα.

Αφού γράφτηκε στα αγγλικά και κυκλοφόρησε πρώτα στην Αμερική, το βιβλίο μεταφράστηκε έπειτα και σε πολλές άλλες γλώσσες γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη φορά κυκλοφορεί επιτέλους και στα ελληνικά για τους Έλληνες αναγνώστε από τις εκδόσεις 7+επτά.




http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=174779
.........................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου