Τα ναι και τα όχι της διατροφής όταν οι θερμοκρασίες είναι "καυτές".
Όπως δήλωσε στο Newsit o κλινικός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης "γενικότερα πρέπει να ξέρουμε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες με τις υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα οι συνθήκες καύσωνα έχουν συσχετιστεί με διαταραχές όπως οι διαταραχές υγρών, ηλεκτρολυτών, με την υπόταση, τη θερμοπληξία και διάφορες γαστρεντερικές ανωμαλίες. Για να προλαμβάνουμε όλες αυτές τις διαταραχές είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ορισμένες χρήσιμες οδηγίες για τις δύσκολες αυτές ημέρες.perissotera
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87533&catid=3
...................................................................................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου