Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στη Θεσσαλονίκη η Φλόγα των Special Olympics



Δημοσίευση 15/06/2011 22:05 Ανανέωση 15/06/2011 22:07

Η φλόγα της καρδιάς μας που αφορά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου για το 2011, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics βρίσκεται απόψε στη Θεσσαλονίκη.
Η άφιξη της Φλόγας, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην πλατεία Αριστοτέλους με τους λαμπαδηδρόμους λίγο νωρίτερα να τρέχουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τους «φύλακες» της Φλόγας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, καθώς και πλήθος κόσμου που αψήφησε τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης επισήμανε πως: «δίνω συγχαρητήρια στους γονείς αυτών των παιδιών. Ο Δήμος στο άμεσο μέλλον θα φτιάξει γυμναστήρια για παιδιά με ειδικές ανάγκες για να έχουν και αυτά τα παιδιά τις ίδιες ευκαιρίες με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία».

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/59767/sth-thessalonikh-h-floga-twn-special-olympics
........................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου