Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Μηχανοκίνητη πορεία των αγανακτισμένων στη Θεσσαλονίκη Μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και γειτονιές της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα, οι «Αγανακτισμένοι» της πόλης. Στόχος της κινητοποίησης είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών, προκειμένου να συμμετέχουν στην κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα μπροστά στον Λευκό Πύργο. Στη σημερινή συγκέντρωση αναμένεται να συμμετέχουν πολλοί «Αγανακτισμένοι» από γειτονικούς νομούς και πόλεις.

Μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και γειτονιές της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα, οι «Αγανακτισμένοι» της πόλης.
Στόχος της κινητοποίησης είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών, προκειμένου να συμμετέχουν στην κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα μπροστά στον Λευκό Πύργο.
Στη σημερινή συγκέντρωση αναμένεται να συμμετέχουν πολλοί «Αγανακτισμένοι» από γειτονικούς νομούς και πόλεις.

http://amanpoiare.blogspot.com/2011/06/blog-post_6283.html
...................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου