Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Athens Fringe Festival 2011 Καλλιτεχνικό αντάρτικο

Επτά ημέρες, 500 καλλιτέχνες(!), 130 καλλιτεχνικές ομάδες, 6 χώροι διεξαγωγής, 15 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, 82 εθελοντές, 21 μουσεία και ένα διώροφο λεωφορείο.

Η Κατερίνα Λούρα στην performance της ομάδας dentro, μιας από τις 140 που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Η Κατερίνα Λούρα στην performance της ομάδας dentro, μιας από τις 140 που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αυτό είναι συνοπτικά το Athens Fringe Festival 2011. Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του Εδιμβούργου -λιγάκι παραλλαγμένη, αφού δίνει έμφαση στη συμμετοχή όλων και στις ακτιβιστικές δράσεις- επανέρχεται για τρίτη φορά στους δρόμους της Αθήνας.

Με επίκεντρο την Τεχνόπολη στο Γκάζι, μικροί πυρήνες δημιουργίας εξαπλώνονται παντού. Φιλοδοξία του είναι το ιστορικό κέντρο να μοιάζει με μια τεράστια σκηνή. Μια σκηνή που δεν παράγει απαραίτητα υψηλό καλλιτεχνικό προϊόν, ανταποκρίνεται όμως στην όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των νέων για δημιουργική έκφραση.

περισσοτερα

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=283288
.......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου