Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Διαμονή πολυτελείας κάτω από τον βυθό (pics)


Ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικής ποιότητας ψάρι, αλλά σας βάζει να το φάτε μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Στον βυθό της θάλασσας.



Στις μαφιόζικες ταινίες, όταν ο αρχηγός της φαμίλιας δίνει την εντολή «βάλτε τον να κοιμηθεί με τα ψάρια», σημαίνει πως κάποιος πρόκειται να πεθάνει. Σε ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες, όμως, η φράση αυτή έχει κυριολεκτική σημασία. Σας βάζουν να κοιμάστε παρέα με τα ψάρια.

Η δυνατότητα του να μπορούσαμε να ζήσουμε υποβρύχια, είναι κάτι που πολλοί από εμάς το έχουμε ονειρευτεί αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να γίνει. Για κάποιους τυχερούς ταξιδιώτες, όμως, το όνειρο αυτό είναι πλέον πραγματικότητα.

Πριν από πέντε χρόνια, το Conrad Maldives Rangali Island, ένα πολυτελές resort στις Μαλδίβες, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας. Φέτος, για να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε χρόνων τους, οι υπεύθυνοι πήγαν τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα. Προσέφεραν στους πελάτες τη δυνατότητα όχι μόνο να φάνε κάτω από το νερό, αλλά και να κοιμηθούν. Το εστιατόριο 12 θέσεων, που βρίσκεται περίπου 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έδωσε τη θέση του σε μια prive κρεβατοκάμαρα για δύο άτομα, στις υπηρεσίες της οποίες συμπεριλαμβάνονταν prive δείπνο με σαμπάνια και πρωινό στο κρεβάτι. Το καλύτερο δώρο όμως σε αυτή τη προσφορά, ήταν η θέα στον γεμάτο ζωή κοραλλιογενή ύφαλο που περικυκλώνει τις τζαμαρίες του δωματίου.

Το υπόλοιπο κομμάτι του resort που βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, μπορεί να υστερεί σε υποβρύχια μαγεία, είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό για τα συνηθισμένα δεδομένα. Περιλαμβάνει 50 υπερπολυτελείς βίλες πάνω στο νερό, 79 βίλες πάνω στην παραλία και 21 βίλες-spa με prive δωμάτια περιποίησης. Γύρω από τις βίλες βρίσκονται εντυπωσιακά συντριβάνια, υπαίθρια μπάνια μέσα στους καταπράσινους κήπους και γυάλινοι τοίχοι που βάζουν τη φύση μέσα στα δωμάτια, ενώ η έξυπνη αρχιτεκτονική τοπίου που έχει χρησιμοποιηθεί εξασφαλίζει απόλυτη απομόνωση.

Μέχρι να βρούμε τα λεφτά για να το επισκεφτούμε (αν γελάσετε θα το καταλάβουμε), μπορούμε τουλάχιστον να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.







Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/10/pics_4066.html#ixzz1aqzr3tOP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου