Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι Anonymous Hackers «ξεσκεπάζουν» παιδόφιλους



Σημαντική νίκη κατά της παιδικής πορνογραφίας.

Η διαβόητη ομάδα χάκερ ξαναχτυπήσε και αυτή τη φορά στόχος της ήταν ένα παιδοφιλικό δίκτυο. Οι τρομεροί χάκερ κατάφεραν και διείσδυσαν στο darknet wiki που φιλοξενούσε παιδική πορνογραφία και υλικό για παιδόφιλους, οι οποίοι απ' ότι φαίνεται δεν μπορούσαν να περιορίσουν την «αρρώστια» τους.

Αυτό αποτελεί μία σημαντική νίκη, στα πλαίσια της νέας τους επιχείρησης που ακούει στο κωδικό όνομα #OpDarknet και ως στόχο έχει το ξεσκέπασμα περίεργων και απάνθρωπων «φετίχ» όπως είναι η παιδοφιλία στο darknet, το οποίο αποτελεί το κρυφό/ανεξευρένητο τμήμα του διαδικτύου.

Η επιχείρηση κατέληξε επιτυχώς την Τρίτη με τους Anonymous να έχουν εξερευνήσει το Hidden Wiki, (μία συγκεντρωτική συλλογή συνδέσεων στο βαθύτερο δίκτυο, η οποία δεν είναι άμεσα προσβάσιμη) και να βρουν όλα τα link που οδηγούσαν σε παιδικό πορνογραφικό υλικό, το οποίο φιλοξενούνταν από μία εταιρεία hosting με το όνομα Freedom Hosting. Το μεγαλύτερο από αυτά τα site ήταν το Lolita City, μία ονομασία καθαρά αναφερόμενη στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Vladimir Nabokov, του οποίου ο πρωταγωνιστής είχε εμμονή με τα νεαρά κορίτσια. Σύμφωνα με τους Anon, περισσότερα από 100GB υλικού ανακαλύφθηκαν σε μία κρυφή μνήμη στην Lolita City.

Όταν τα μέλη της ομάδας ζήτησαν από την Freedom Hosting να κατεβάσει τον ιστότοπο, αυτοί αρνήθηκαν και η άμεση απάντηση από τους χάκερ ήταν να μπλοκάρουν τους διακομιστές τους μέσω μίας τεράστιας επίθεσης DDoS. Οι διακομιστές είναι ακόμα κάτω, ωστόσο οι διαχειριστές του Hidden Wiki ανήρτησαν ένα μήνυμα απευθυνόμενο στους Anon και την εν λόγω επιχείρησή τους, υποστηρίζοντας ότι οι βανδαλιστικές τους επιθέσεις δεν θα προκαλέσουν καμία βλάβη, μιας και θα ανοικοδομήσουν ότι «είναι σημαντικό για εκείνους».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου