Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

"Δεν Πληρώνω" το χαράτσι τους - "Σβήστε όλοι τα φώτα για 12 ώρες"
Το κίνημα λοιπόν "Δεν Πληρώνω" καλεί όλους τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα τους από τις 7 μ.μ της Παρασκευής μέχρι τις 7 π.μ του Σαββάτου ώστε να εναντιωθούμε όλοι μαζί ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα που θα μας ταχυδρομηθεί μέσω της ΔΕΗ.


Δείτε τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα. Πέραν της αντισυνταγματικότητας, εκτός του ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση, στην ουσία εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκαιο. Από εμάς περιμένουν να εισπράξουν και εάν το καταφέρουν θα μπορούν αν ισχυριστούν ότι νομιμοποιήσαμε τις επιλογές τους, είμαστε ανίσχυροι μπροστά τους, δεν καταφέραμε να εντάξουμε την ατομική μας αντίθεση στην συλλογική αντίσταση για να νικήσουμε.
Τι μας φοβίζει; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Σκεφτήκαμε ποτέ ότι η ΔΕΗ μια επιχείρηση που περιμένει να εισπράξει δεν μπορεί να ξεμείνει από πελάτες; Ένα εκατομμύριο μόνο λογαριασμοί εάν δεν πληρωθούν, η ΔΕΗ δεν μπορεί να αντέξει. Και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Θα στείλουν την οφειλή στα δημόσια ταμεία; Να τη στείλουν και να περιμένουν … Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου