Κυριακή 27 Μαρτίου 2011


Γνωρίστηκαν σε site γνωριμιών και βγήκαν... αδέλφια!


Έψαχνε τον έρωτα σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών αλλά τελικά κατέληξε με...
τον χαμένο αδελφό της!

Μια 42χρονη Βρετανίδα, η Sarah Kemp, έχοντας στο μυαλό να βρεί σύντροφο γράφτηκε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, μέσω της οποίας γνώρισε τον George Bentley.

Η γνωριμία τους μέσω της σελίδας μετρούσε τρεις μήνες, με το ενθουσιασμένο ζευγάρι να ανταλλάζει email και φωτογραφίες, όταν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να τα πουν και από κοντά. Στο πρώτο τους ραντεβού, όμως, ανακάλυψαν ότι έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα φαντάζονταν.

Πιάνοντας μιας συζήτηση για την παιδική τους ηλικία, συνειδητοποίησαν ότι είναι τα δύο αδέλφια που χωρίστηκαν πριν από 36 χρόνια. Οι γονείς τους χώρισαν το 1975. Η Sarah ήταν έξι ετών και ο αδελφός της 11. Η μητέρα πήρε μαζί της την κόρη και έφυγαν για το Εδιμβούργο, ενώ ο πατέρας έμεινε με το γιο στο Λονδίνο.

Οι γονείς δεν κράτησαν καμία επαφή και έτσι τα παιδιά δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ.
Ανακαλώντας η Sarah τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, λέει: «Ήταν σαν να γνωριζόμαστε μια ζωή» και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.

....
http://tsiliadoros.blogspot.com/2011/03/site_26.html
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου