Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011


 Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με 30 ευρώ

Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με 30 ευρώ

Η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (Ε.Ξ.Χ.) παροτρύνει τους Έλληνες τουρίστες να «κλείσουν» από νωρίς τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τα διαθέσιμα πακέτα προσφορών και εκπτώσεων.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωσή της Ένωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταλύσουν στη Χαλκιδική σε πολύ δελεαστικές τιμές, που ξεκινούν ακόμη και από τα 30 ευρώ.

Είκοσι έξι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής δημοσιεύουν κοινή λίστα με τις τιμές και τις προσφορές τους, με εκπτώσεις από 10% μέχρι 20% επί των αρχικών τιμών, για τις κρατήσεις που γίνονται νωρίς (early bookings).

Για «πεντάστερα» ξενοδοχεία, οι εκπτώσεις θα είναι 10% - 20% για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 31- 3-2011 και αφορούν είτε σε όλη τη σεζόν είτε σε συγκεκριμένες περιόδους αυτής.

Για ξενοδοχεία «τεσσάρων αστέρων» οι τιμές ξεκινούν από 59 ευρώ, ενώ για τα ξενοδοχεία «δύο και τριών αστέρων» οι τιμές αρχίζουν από 30 ευρώ.

Πηγή: agelioforos.gr

http://spring-anoixi.blogspot.com/2011/03/30.html
..............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου