Σκορδαλιά με καρύδια και αμύγδαλα
2. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και το βάζουμε σε νερό (με βάρος από πάνω) για να μουσκέψει καλά. Το στύβουμε με τα χέρια μας και το βάζουμε στο μίξερ να το αλέσουμε. Προσθέτουμε τα καρύδια, τα αμύγδαλα και τα σκόρδα, να πολτοποιηθούν.
3. Λίγο λίγο ρίχνουμε το ξίδι και το λάδι με ροή κλωστής. Αν δεν σας αρέσει παχύ το μείγμα, αραιώστε το με λίγο νερό. Αλατίζουμε.
Χρόνος αναμονής: 1 ώρα
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
http://spring-anoixi.blogspot.com/2011/03/blog-post_1723.html
..................................................................................................................................................................
http://spring-anoixi.blogspot.com/2011/03/blog-post_1723.html
..................................................................................................................................................................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου