Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Αγγελική Νικολούλη: Το Φως στο Τούνελ ίσως επιστρέψει διαδικτυακάΑγγελική Νικολούλη: Το Φως στο Τούνελ ίσως επιστρέψει διαδικτυακά

Για μια ακόμη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» δεν θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα από την συχνότητα του ALTER.
H παρουσιάστρια ωστόσο φροντίζει μέσω του προσωπικού της site να κρατά ενήμερους της φανατικούς τηλεθεατές της που την ακολουθούν.
Σε ένα κείμενο που έχει δημοσιεύσει λοιπόν αναφέρει ότι δεν αποκλείεται το «Φως στο Τούνελ» να μεταδοθεί διαδικτυακά από το site της.
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:
«Το διαδίκτυο θα είναι φίλοι μου το σημείο του ραντεβού μας, μέχρι να ανάψει ένα λαμπερό φως στο τηλεοπτικό σκοτάδι που μας πνίγει! Θέλω να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όλοι εσείς οι φίλοι της εκπομπής, για να βγούμε ζωντανά μέσα από το site μας.
Εάν οι εξελίξεις σε σοβαρές υποθέσεις που ερευνούμε το απαιτήσουν, το «Τούνελ» θα γίνει αυτομάτως διαδικτυακό. Μπορεί να μην έχουμε την άνεση του τηλεοπτικού πλατώ. Θα έχουμε όμως τη ζεστή επαφή που μας κρατά 16 χρόνια τώρα ενωμένους, σε μια μεγάλη, δυνατή παρέα.
Το «Τούνελ» μας λείπει. Το εισπράττω όπου και αν βρεθώ και το βλέπω στα σχόλια σας στο site και στο facebook. Ειλικρινά συγκινούμαι από το ενδιαφέρον και την αγάπη που απλόχερα μας δίνετε.
Με ρωτάτε όλοι γιατί δε φεύγω απο το Alter και γιατί δεν πηγαίνω κάπου αλλού. Η τηλεοπτική μου πορεία φίλοι μου, δε μου επιτρέπει βεβιασμένες κινήσεις μόνο και μόνο για να βγω στον αέρα της TV! Θα περιμένω και εγώ όπως και άλλοι εξαίρετοι συνάδελφοι μου στο Alter, να δω τι θα γίνει με το περιβόητο άρθρο 99. Είναι γνωστό ότι το κανάλι περιμένει καιρό τώρα να ενταχθεί σε αυτό. Μακάρι να τα καταφέρει. Θα είναι καλό για όλους μας και κυρίως για τους εκατοντάδες εργαζόμενους, που πνίγονται στα προβλήματα της επιβίωσης. Αν δε γίνει κάτι, με το νέο χρόνο όλα είναι ανοικτά. Ακόμη και η τηλεοπτική μετακόμιση».
ΠΗΓΗ: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου