Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

10 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ . . . !!!



10. Mezhgorye, Ρωσία
Το Mezhgorye είναι μια κλειστή πόλη της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 1979 και στην οποία πιστεύεται πως κατοικούν όσοι εργάζονται στο άκρως απόρρητο όρος Yamantaw. Το Yamantaw έχει ύψος 1640 μέτρα και είναι το ψηλότερο βουνό στα νότια Ουράλια. Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως στο Yamantaw και στο Kosvinsky (600 χλμ βορειότερα) υπάρχουν μυστικές πυρηνικές εγκατάσταση ή/και καύσιμα. 


Από τους δορυφόρους τους οι ΗΠΑ έχουν δει ..
μεγάλες ανασκαφές, όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Σε κοντινό σημείο έχουν χτιστεί δύο φυλάκια, το Beloretsk-15 και το Beloretsk-16. Παρά το ότι οι ΗΠΑ έχουν ρωτήσει επανειλημμένα για το είδος των εγκαταστάσεων, η ρωσική κυβέρνηση τους έχει δώσει διάφορες απαντήσεις όπως ότι πρόκειται για περιοχή εξόρυξης, αποθήκη για τους ρωσικές θησαυρούς, χώρο αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και καταφύγιο για τους ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

9. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό, Βατικανό
Τα αρχεία δεν είναι μυστικά, παρά το ότι αποκαλούνται έτσι. Μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε έγγραφό θέλετε, αλλά δεν μπορείτε να μπείτε στο χώρο φύλαξης τους. Αφού υποβάλλει κανείς μια αίτηση για ένα έγγραφο του παραχωρείται (ξεχάστε το βιβλίο του Dan Brown «Angels and Demons»). Τα μόνα έγγραφα που δεν μπορεί να δει κανείς είναι εκείνα που δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει 75 χρόνια ζωής, λόγω προστασίας διπλωματικών και κυβερνητικών πληροφοριών. Υπάρχουν και ευρετήρια για να δει κανείς ποια έγγραφα υπάρχει στα αρχεία. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό εκτιμάται ότι είναι σε ράφια 84 χλμ και υπάρχουν 35.000 τόμοι στον κατάλογο.

 http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/11/10_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου