Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Συγκλόνισε ο θάνατος-σοκ νεαρού ζευγαριού

nearo zeygari pethane


Κάτω υπό ποιες συνθήκες πέθανε νεαρό ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη; Τι αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία για τον περίεργο θάνατο του ζευγαριού;Προβληματισμό στις διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η ταυτοποίηση των δύο πτωμάτων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που είχαν βρεθεί σε προχωρημένη σήψη σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, με έναν 16χρονο πομακικής καταγωγής από την Ξάνθη και μια 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα. Τα σπίτια των παιδιών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης και οι δυο τους, όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις, είχαν ερωτικό δεσμό. Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε πριν από έναν μήνα κι έκτοτε δεν είχε βρεθεί ίχνος τους.
Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι τα παιδιά που πέθαναν, είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο σκαπτικό εργαλείο ή τσεκούρι.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διπλό έγκλημα έγινε σε άλλη περιοχή και ότι το ζευγάρι μεταφέρθηκαν στον σκουπιδότοπο του Λαγκαδά.
Ως αργά χθες εξετάζονταν στην Ασφάλεια μαρτυρίες για τον θάνατό τους, σύμφωνα με τις οποίες το νεαρό ζευγάρι σκόπευε να κλεφτεί, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου