Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το 2012;



Ποια ζώδια θα ζήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα; Ποια ζώδια θα έχουν ανατροπές στα προσωπικά τους; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλες τις καυτές ερωτικές εξελίξεις του 2012!

ΚΡΙΟΣ
Το έτος των καθοριστικών αποφάσεων και της ερωτικής ανανέωσης...
Κριέ στον έρωτα, το 2011 σε εξάντλησε συναισθηματικά και σε έκανε να χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου για τα αισθηματικά σου, αφού οι ανατροπές και οι αλλαγές που υπήρξαν στην ερωτική σου ζωή, δημιούργησαν κλίμα ασάφειας και αναταραχής στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστείς!

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τα δύσκολα πέρασαν και το 2012 θα καταφέρεις να δεις με άλλο μάτι τα αισθηματικά σου και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία μία σχέση ή γνωριμία που σε προβλημάτισε το 2011. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 θα δεχτείς την επιρροή του Κρόνου και θα δοκιμαστούν οι αισθηματικές σου υποθέσεις. Αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες ότι θα ήταν η εξέλιξη μιας σχέσης και οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα σε αναγκάσουν να συμβιβαστείς αλλά και να αποφασίσεις το καλύτερο για το μέλλον σου! Το δίλημμα: “παντρεύομαι ή χωρίζω”, “δεσμεύομαι ή ανεξαρτητοποιούμαι” θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονιά!

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το β'εξάμηνο της χρονιάς ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να ανακτήσεις την ανάλαφρη ερωτική διάθεση που τόσο σου ταιριάζει και να φλερτάρεις απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες!

Το 2012 λοιπόν, θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου, παράλληλα όμως θα απολαύσεις πικάντικες, αναζωογονητικές στιγμές έρωτα που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές συγκινήσεις.
Τα ιδανικά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι τον Φλεβάρη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού (συγκεκριμένα από τις 8/2 - 4/3) αλλά και ο Σεπτέμβριος που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα (6/9-2/10).

Κριέ, υποδέχεσαι το νέο έτος με απαισιοδοξία σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά και με συναισθηματική εξάντληση αλλά και ασάφεια για το μέλλον μιας σχέσης ή γνωριμίας που σε προβλημάτισε τη χρονιά που πέρασε! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 να δοκιμάζει την ερωτική σου ζωή - ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το 2012 είναι το έτος των καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και της δέσμευσης για το ζώδιό σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Το έτος της αισθηματικής δέσμευσης...
Ταύρε, στον έρωτα, το 2012 δεν πρέπει να έχεις κανένα απολύτως παράπονο, αφού συγκαταλέγεσαι στα ευνοημένα ζώδια της νέας χρονιάς! Στον έρωτα με σύμμαχο τον Δία, από το ζώδιό σου, το νέο έτος θα κάνει την είσοδό του με ελπίδα και αισιοδοξία για τα αισθηματικά σου! Αν το 2012 σε βρίσκει διατηρώντας μία αισθηματική σχέση, τότε το “δώρο” του Δία για τη νέα χρονιά θα είναι η σταθεροποίηση, η δέσμευση ή και η επισημοποίηση της σχέσης σου. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο και φυσικά μέσα στο ερωτικό μενού του 2012 είναι κι ένας γάμος ή ένας απόγονος. Αν η νέα χρονιά σε βρίσκει χωρίς έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, δεν χρειάζεται να σου δημιουργείται καμία απολύτως ανησυχία, αφού με την υποστήριξη του Δία, δεν θα τύχουν απλώς ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένεις μία σημαντική ερωτική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα μπορείς να δεσμευτείς, να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 η ερωτική ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη, αφού ο Άρης θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο ζώδιο της Παρθένου -στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών!

Η συμβουλή μας για τη νέα χρονιά, είναι να απολαύσεις τον έρωτα, να χαρείς την συναισθηματική δέσμευση που θα προκύψει και να προσπαθήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στην ερωτική σου ζωή, γιατί το τελευταίο δίμηνο του 2012, ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού για να “τεστάρει” τη σταθερότητα των σχέσεών σου! Τα ευνοϊκά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Μάρτιος, που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου (και θα πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, από 5/3 - 3/4) αλλά και ο Οκτώβριος του 2012 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου από 3/10-27/10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2012 βρίσκεις στα αισθηματικά σου τον παλιό καλό σου εαυτό!
Στον έρωτα Δίδυμε το 2011 δεν ήταν και ένα έτος εύκολο για τα αισθηματικά σου, αφού εκεί που πήγαινε μία σχέση ή γνωριμία να “στρώσει”, εκεί ξαφνικά έρχονταν τα πάνω κάτω και αναγκαζόσουν να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν όλες τις προσπάθειες (μην ξεχνάμε ότι ήσουν από τα ζώδια που επλήγησαν από τις εκλείψεις του 2011).
Το 2012 έρχεται για να σε ανανεώσει και για να σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργίας, της αγάπης, των παιδιών αλλά και της εκφραστικότητας, θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στο ζώδιό σου, συγκεκριμένα από τις 3 Απριλίου - 6 Αυγούστου! Ανοίγεται λοιπόν μπροστά σου ένα ερωτικό διάστημα, που θα αποκτήσεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα και θα επιδοθείς και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης!

Προσοχή μονάχα, αν είσαι ήδη σε μία σχέση, γιατί οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι αρκετοί και η δική σου στάση αρκετά επιπόλαιη! Από τον Ιούνιο του 2012 ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, γιατί ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ερωτική εύνοια! Μία αισθηματική προσδοκία σου, μπορεί το β'εξάμηνο της χρονιάς να γίνει πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι χαρείς το φλερτ, τις ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν, να προσέξεις τις αισθηματικές επιπολαιότητες και να προετοιμαστείς για μία νέα αισθηματική δέσμευση που σταδιακά θα αλλάξει τη ζωή σου!

Τις πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς θα τις ζήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, ενώ από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα για τα αισθηματικά σου!

more

http://www.tlife.gr/Article/relationships-loveforecast/0-11-26119.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου