Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ- Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΕΙ .


Τι κι αν υπάρχει γενική κατακραυγή, τι κι αν ακόμα και το ΜΕΓΚΑ του συστήματος φωνάζει και σκίζουν τα ρούχα τους (λέμε τώρα) οι Καψής και Πρετεντέρης, η ΔΕΗ κάνει κανονικά τη δουλειά της.
Σήμερα όλη τη μέρα στη Βέροια τα συνεργεία των εργολάβων έπιασαν δουλειά και έκοψαν το ρεύμα σε αρκετά σπίτια και... επιχειρήσεις από πολύ μικρές ως...
μικρές.
Τι κι αν έξω κάνει παγωνιά και κινδυνεύουν ζωές, τι κι αν η ύφεση είναι δεδομένη, η ΔΕΗ έδωσε εντολές και ο διευθυντής της επιχείρησης στην Ημαθία ήταν απόλυτος και δεν έκανε πίσω. Η εντολή ήταν δεσμευτική, πάτε να κόψτε το ρεύμα, πάτε να κάντε τη δουλειά σας.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος ανώτερος υπάλληλος αλλά και οι κατώτεροι υπάλληλοι δεν έκαναν τον κόπο να σκεφτούν ότι είναι πιόνια ενός μηχανισμού που τους χρησιμοποιεί για να βγάλει κέρδη, να ξεζουμίσει το λαό. Δεν σκέφτηκαν ότι δεν ανήκουν ταξικά στο μέρος της επιχείρησης και των μετόχω της αλλά στην απέναντι, με το λαό που που ήδη είναι εξαθλιωμένος. Γιατί, όσο καλά και να ζούνε σήμερα είναι βέβαιο ότι "αύριο" θα αναγκαστούν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα.

Κάτω από την κατάσταση αυτή ήδη η Ομάδα Πολιτών Βέροιας ανέλαβε δράση και από σήμερα το βράδυ προχωρά σε επανασυνδέσεις του κομμένου ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια της Βέροιας.
Η μάχη συνεχίζεται.


 http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_4511.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeqkAp+%28%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99-%CE%9D%CE%95%CE%91+%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου