Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πώς πέθανε ξαφνικά η Whitney Houston, 48 ετών

whitney-houston


Πως πέθανε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Γουΐτνει Χιούστον; Σε ποιο μέρος θέλουν οι πληροφορίες την Whitney Houston να πέθανε;
Πέθανε ξαφνικά η Whitney Houston. Νωρίτερα σήμερα το όνομα της Γουΐτνει Χιούστον ήταν στις ειδήσεις καθώς της πρότειναν να γίνει κριτής στο Αμερικάνικο X-Factor.
Λίγο αργότερα ήρθε η σοκαριστική και δυσάρεστη είδηση ότι η Whitney Houston πέθανε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι πληροφορίες βέβαια κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών, καθώς η τραγουδίστρια αν και προσπάθησε πολλές φορές, δεν κατάφερε ποτέ να απεξαρτηθεί.
Αυτό μονάχα ανακοίνωσε μέχρι στιγμής η αντιπρόσωπός της στο Associated Press και ότι σύμφωνα με πληροφορίες ότι πέθανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Beverly Hilton, στο Λος Άντζελες. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τη Whitney Houston χωρίς όμως επιτυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του ξενοδοχείου βρήκε την Whitney Houston νεκρή σε ένα δωμάτιο του τέταρτου ορόφου. Η Aretha Franklin, πνευματική μητέρα της αδικοχαμένης σταρ, δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Γουΐτνει Χιούστον έφυγε τόσο ξαφνικά, και δήλωσε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της.
Η Whitney Houston είχε κερδίσει πολλά Emmy, Grammy, Billboard Music Awards, είχε αμέτρητα πετυχημένα άλμπουμ και τραγούδια και αφήνει πίσω μία κόρη, την Bobbi Kristina, σήμερα 19 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου