Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συνθήματα κατά της Άννας Διαμαντοπούλου από υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας


Ομάδα υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας αποδοκίμασε με συνθήματα την υπουργό, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία παρέστη σε ειδική εκδήλωση για την απονομή βραβείων για την αριστεία και την καινοτομία στην Παιδεία και την Έρευνα.


Στο υπουργείο Παιδείας, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση παρέστη και ο...υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ο οποίος μετέφερε εκ μέρους του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, τα συγχαρητήρια στους νικητές.
Η υπουργός Παιδείας στην ομιλία της αναφέρθηκε στην κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα και συγκεκριμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις αυτών των ημερών, που-όπως είπε-σημαίνουν πολλά για τη χώρα, η δε έκβασή τους θα κρίνει το μέλλον.
Η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι σ΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε, στην Παιδεία υπάρχουν εκπαιδευτικοί- δάσκαλοι συγκεκριμένα- που κάνουν εξαιρετική δουλειά με 600 ευρώ.
Η υπουργός αναρωτήθηκε από πού θα έρθει η ανάπτυξη και απάντησε: «Τα κεφάλαια αυτής της χώρας, βρίσκονται στα κεφάλια των νέων ανθρώπων». Και τόνισε τις καινοτόμες ιδέες που υπάρχουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και οι οποίες δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον.
Ο κ.Καψής επισήμανε κι αυτός, τη σημασία τού να επενδύσουμε στην Παιδεία, που είναι και βασικός στόχος, ενώ τόνισε ότι είναι στο χέρι μας να διαλύσουμε το γκρίζο σύννεφο που πλανάται πάνω από τη χώρα.

Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την πλευρά της, αναφέρθηκε στις δυνάμεις που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης, ενώ μίλησε λεπτομερώς για τις αλλαγές που γίνονται στα σχολεία.

Στη συνέχεια, έγινε η βράβευση των καινοτομιών και, μεταξύ άλλων, βραβεύθηκαν σχολεία της Αθήνας, αλλά και πανεπιστήμια

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/02/blog-post_8091.html#ixzz1lM613Qiu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου